Diskuse

24 let.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K volbám samozřejmě půjdu. Abych svým hlasem snížil šance TOP09, nejodpudivější party, která u nás v parlamentu od roku 1990 seděla.

To radši bych už volil komunisty nebo i dělnickou stranu než TOP09.

1 1
možnosti
Foto

Hezká slohovka. Taková neagitační.

1 0
možnosti

Já volit půjdu - i když vaši stranu po minulém zklamání, že se z ní navzdory pravicovému programu stala svými činy strana středová, volit nebudu. Ale s článkem jinak osuhlas a karma R^

0 0
možnosti
Foto

To je tak, když u nás pravicové strany volí voliči s levicovými preferencemi. Co s tím? 50% středoškoláků voli TOP09, součásně 50% středoškoláků nechce školné a o o důchody se má starat stát. Bližší košile než kabát.

1 0
možnosti

Neumím si představit, že by bylo možné neustálým volením těch samých lumpů dosáhnout žádoucích změn v politické a ekonomické oblasti.

Vy ano?

1 0
možnosti

Vy se pane autore ,díváte sezhora dolů,proto vidíte svět v jiných barvách,než ti ,kteří půjdou ,ale volit budou někoho jiného.Jako důchodce,bych mnohdy dal přednost totalitě.I ta má nepochybně své přednosti.

0 2
možnosti

Důchodci v mém okolí - kteří totalitu zažili - by jí rozhodně přednost nedali. A to přesto, že žijí ze stejně nízkých důchodů jako většina - nebo spíš ještě nižších, protože jim komunisti nedovolili dělat jejich práci

0 2
možnosti
Foto

Zkuste to líp, konkrétněji, dejte si s napsáním článku větší práci... Tohle je nicneříkající, zbytečné ...nepřesvědčivé.

1 0
možnosti

Je obdivuhodné, že autor dovede tolika slovy skoro nic neříct.

0 0
možnosti

Kdyby mohly volby něco změnit, už by je dávno zakázali.

0 0
možnosti

Pane Strouhal, pokud se budou volit stále ty samí, tak to opravdu nic nezmění. Máme nové strany a hnutí, zkuste se zamyslit, a možná Vás některá svým programem osloví. Hlavně nebuďte negativní.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.