Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Marku, víš proč ti nedám hlas? protože jsi členem stejné eurobolševické sebranky jako tví tzv. "oponenti" z ČSSD a SPOZ - daně jste měli snížit...zvýšili jste je, k tomu připočtu skrznaskrz bolševické názory tvého kolegy dr. Hegera na poli diskriminace podnikatelů v pohostinství kvůli jakémusi "veřejnému blahu" - proboha, jak může pravicový politik podpořit takový socinženýrský hnus? připočítám Ing. Padáka aka Mirka v čele a jdu blít - - sorry, ale s komunisty byste si měli hodně co povídat, jste totiž mírně odlišné varianty téhož RvRvRv

0 0
možnosti
VT

Tanec kolem dolu Paskov je jen součást předvolebního boje a proto se do toho taky Zeman montuje. Takže se tváří jako největší lidumil a lidi mu na to skáčou. Že to byla především ČSSD, kdo to před lety s Bakalou za pár drobných upekl, o tom se samozřejmě nesmí mluvit, to se nehodí do krámu.

1 0
možnosti
Foto

Jen tak mimochodem Bakala od státu OKD nekupoval. Kupoval jej od firmy Karbon Ivnest. Za druhé má ve firmě vlastnící OKD jenom41 procent akcií. Tedy nemá nadpoloviční většinu.

1 0
možnosti
FS

Byty OKD získal Bakala nestoudnou cestou.Tak neplácejte hlouposti.

1 5
možnosti
ZJ

Jak je získal, je druhá věc. To může vysvětlit pan Sobotka.

Ale jsou jeho, respektive soukromé firmy a o tom to vše je.

5 0
možnosti
PK

Je to dost populistické, ale především od Vás. Pokud vím, tak vlastník učinil návrhy - zavřít nebo ať mi ztrátu hradí stát. Kraj sice může leccos udělat, ale pokud vím Váš šéf bral levičácké kraje dost u huby, i když na druhé straně se mi nutnost výdaje města přes 100 mil.Kč za objekty pro Baník  zdá minimálně sporná.

Tím neříkám, že jedna strana je skvělá a druhá lumpové, ale takovéto články jsou buď slabý odvar na politickou předvolební objednávku nebo ...... Ale řešení nepomohou.

0 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.