Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mynář pokračuje v Jaklově tradici ;-D

0 0
možnosti
DD

Řekl člen TOP09, ó jak vypovídající!;-):-)

1 4
možnosti
ZB

Já nejsem člen TOP 09 stejně tak jako mnoho dalších lidí, kterým se chování Mynáře nelíbí. O čem to vypovídá?

5 0
možnosti
JM

Vedoucí kanceláře prezidenta pracuje z logiky věci pro prezidenta, ne pro vás nebo pro mne. Jestli prezidentovi vyhovuje, co je nám dvěma do toho? Kdyby pracoval třeba jako státní úředník třeba na poště, tedy pro všechny, to by bylo mnohem horší... ;-)

1 1
možnosti
ZB

Pro koho pracuje z logiky věcí prezident? Pokud pro nás všechny, měl by i jeho kancléř pracovat pro nás všechny a ne jen pro politickou stranu ve které je spolu s Nejedlým neformálním vůdcem.Pokud něco vyhovuje prezidentovi neznamená to, že ostatním do toho nic není....

4 0
možnosti
AJ

Když Karel Schwarzenberg od listopadu 2012 kandidoval na presidenta, byl místopředsedou vlády ČR, ministrem zahraničí ČR, poslancem Parlamentu ČR -žádnou z funkcí nepozastavil, za všechny tyto funkce pobíral plat -a to jste Vy ani nikdo jiný neprotestoval? To nebyl střet zájmů?8-oRv

2 6
možnosti
JS

Nelžete tady, při souběhu funkcí ( tady se jedná jen o 2 funkce, poslanec + člen vlády ) se nepobírají 2 platy,ale jen jeden, vyplývá to přímo ze zákona.

6 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.