Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejsem až tak přesvědčený, že vstup do EU  byl pro nás nějaká výhra.Snad pro politiky, to ano , ale ten prostý lid z toho nic nemá. Jenom nezaměstmnanost, fabriky a vše co vynáší si zakoupili cizinci,zemědělství zkomírá na úbytě, dováží se prakticky všecko, co jsme si dříve uměli vyrobit sami,I ty jablka a jiné u nás rostoucí ovoce.Pohled , jak byl na př. zlikvidována naše výroba cukru,s tím související i totální likvidace cukrovarů a všeho průmyslu a nahrazeno jen mezisklady a montovnami ukazuje naši ubohost.Pokud si Ukrajina myslí, že si pomůže, tak jedině do hrobu.Nakonec bude jen zdrojem surovin a možná po výkupu pozemků se stane pod řízením západu obilnicí Evropy.ale lidé si nepomohou.Jen pár vyčuránků ako u nás.

2 0
možnosti

Rusko a Unie jsou dva velké faktory, ale těchto faktorů je daleko více, nebál bych se říct i tisíce, co mají a budou mýt vliv na chod revoluce. Samozřejmě každá velmoc, o čemž vy vlastně píšete si bude přát, aby protlačila do revoluce své zájmy, ale to je špatně. Rusko 1:0 jen proto že to právě protlačuje narozdíl od EU násilím. Ale okupace skončila rozpadem SSR snad, dnes za to mohou bezpáteřní politici, proti kterým občané zbrojí. http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/383332/Revoluce-na-Ukrajine.html

0 0
možnosti

Ukrajina se rozpadne.

1 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.