Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

......,, nejsme jako oni ,, bylo psáno po zdech a plotech , voláno na náměstích v době sametové revoluce , a co děláme ? - totéž !! - vytváříme lidí první a druhé kategorie , jenom z důvodu členství v politické straně . Pokud víme , že se kdokoli provinil proti platným zákonům , splňme svojí občanskou povinnost a dejme průchod právu ohlášením trestného činu , jinak  nepředjímejme stav viny , nebo provinění u každého člena dané politické strany. Tím  vytváříme viníky , bez prokázání skutečné viny a zcela anonymně. Pokud chceme prokázat , že jsme lepší , než  tkzv. viníci z členství v politické straně , najděme v sobě odvahu , a postavme se proti viníkům s důkazy  po ruce a ať jsou souzení a případně odsouzení , jinak  jsme stejně špatní , jako ti tkzv. vinící z členství v politické straně. Nemluvě o tom , že existují na trestné činy promlčecí lhůty a být diskriminován po 25 letech od převratu za členství v politické straně je zjevné porušení lidských a občanských práv  těchto osob. Mně to přijde asi takto - zastánci diskriminace to dělají ze zcela zištných důvodů - tím že jsou určiti lidé vyřazení  z možnosti plného uplatnění , zbude více možnosti uplatnění pro zástance diskriminace...........a vo tom to je..........:-P:-P

0 0
možnosti
LC

Pane Ženíšku, já bych se, být ve vaší situaci, morálkou moc neoháněl. Všichni členové vaší vlády jistě měli lustrační osvědčení jako čerstvě padlý sníh. A voliči jen vaši morálku spravedlivě ocenili. Jestli vám mohu poradit, protože vidím, že vám to ještě nedocvaklo, dělejte vše pro to, aby nebyly předčasné volby. Jinak se může lehko stát, že příští vládu bude sestavovat Babiš.

2 0
možnosti
SN

:-)  Čili podle Vás, nechat tam politiky, jejichž minulost  minulost je z Vašeho pohledu "relativně" čistá, ale úspěšně už tuto republiku 20 roků tunelují !  Relativně dávám do uvozovek proto, že většina starších pošla z komunistů a nebo se postarali včas, aby jejich jména zmizela z registru StB !  Rv

2 0
možnosti

Ženíšku, lžeš spolu s Kalouskem a jeho TOP 09 a bohužel spolu s Fialou a ODS, nebo jen málo posloucháš?

Všichni členové koalice garantují, že zákon o úřednících nemá nic společného se zákonem lustračním.

Proč tedy všichni ostatní děláte paniku ohledně lustračního zákona?

Bolí mne, že jsem očekával od Petra Fialy novou, čistou politiku. Bohužel, negativum ODS jej zmáklo dřív než Petra Nečase!

:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.