Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, jsou to dva pěkně zapeklité problémy. Nevím, co Řecko udělá, a nevím, co udělá Německo, ale jestli se ŘECKO rozhodne jít směrem k Rusku a snad se i rozhodne opustit EU, pak bude mít asi takové problémy jako Kuba. Bude žít, jen dokud bude Rusko platit. Jakmile se Rusko rozhodne, že již Řecko nepotřebuje, bude pád Řecka obrovský. Pokud se Řecko nespojí s nikým a "pouze" vystoupí z eura a z EU, pak Řecku klesne životní úroveň možná až o 70 procent.

Problém Ukrajiny je ještě o něco větší. Rusko má strach, že bude mít na svých hranicích Američany, a pokud vím tak je tam již má, v úloze poradců ukrajinské armády. Takže by se dalo říci, že Rusko a Putin tuto bitvu či přinejmenším toto kolo prohráli.

Uvidíme, co bude dál, jak se který z kontrahentů osvědčí. Větší šance má ale Amerika a NATO. Mají víc zkušeností a vědomostí. Vědomosti Ruska jsou jen vědomosti se zotročováním tzv. LIDO-DEMO států a to je málo. Rusko má i problémy ekonomické a Amerika je tak silná, že dokáže Rusku ekonomicky pěkně "zatopit". Myslím, že je bitva vyřešena, ale uvidíme. Třeba se i pletu. Možná by se někdy v budoucnu mohly USA a RUSKO spojit, bylo by to dobré, ale asi velmi těžké na vnitřní uspořádání. Uvidíme.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS