Diskuse

O jakých zákonech bude sněmovna jednat, nesmí rozhodovat Babiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kalousek bude hlasovat souhlasně s koalicí pouze o zvýšení platů a náhrad poslancům. Jinak bude vždy v opozici.;-D;-D;-D.

Na tom se shodnou poslanci koalice i opozice jednomyslně.

0 0
možnosti

Kdysi si v sněmovně rozhodoval Kalousek. Nečas byl jenom figurka ODS a tančil, jak TOPka chtěla. Holt časy se mění.

0 0
možnosti

Když se podívám, kde jste členem, není potřeba článek číst. Napíši ho za Vás a kratší.

A neklamte lidi, dříve byly obstrukce v podobě čtení z Bible, vy jste vymysleli inovaci: přihlásili jste desítky zákonů, aby návrhy z koalice neměly šanci a případným projednáváním a postupováním do dalších čtení bráníte koalici v práci.

Nepíši to nově, už před časem jsem navrhoval úpravu jednacího řádu. Nebude to trvat dlouho a stejně k ní dojde. Aby měla opozice možnost blokovat prezentaci vlády v parlamentu, je určitě chyba.

 Stejně tak jiné přepočítávání hlasů u voleb ve prospěch vítězných stran.

3 2
možnosti

To jsou jen slova, slova, slova. Vyššímu zdanění hazardu nezabráníte, tak to zkusíte posunout o rok. Rok je dlouhá doba a tedy i dost peněz pro ty, co tenhle kšeft vlastní a kteří možná z vděčnosti pustí i nějakej ten chlup do stranických pokladen. Vážně se nebojíte, že až se budou "chlupy" sklízet od voličů, budete jen paběrkovat ?

2 2
možnosti

Běžte do háje. Mě jako občana zajímá pouze to, je-li daný zákon dobrý či nikoli a je mě vcelku jedno, kdo z těch panáků ve sněmovně ho předkládá. Zákon o zdanění hazardu je tím dobrým zákonem, ostatně všichni se na tom shodnou. A Vaše partaj natruc do toho hodí vidle. Tím jste klesli ještě hlouběji než do čtvrté cenové;-€ A o prostoru v médiích tu neplkejte. Kdykoli zapnu televizi a koukám na zprávy, tak tam vidím Kalouskův ksicht Rv

6 1
možnosti
Foto

No, vám je jedno kdo jej předkládá, ale Babišovi a jeho družině to jedno není a o tom byl článek, který jste, zdá se, nepobral.

2 1
možnosti

L23i65b89o86r 91S98y89n83e40k

7. 10. 2015 17:10

Co chcete vysvětlovat? Že se Kalousek na 4 hodiny zasekl? Ještě, že tam máte tu nálevnu s levným chlastem, aby mohl dotankovávat. Já si bohužel pamatuji, když byl Mirda ve vládě a zákony schvaloval tím nejpodivnějším způsobem a na názor opozice se mohl, víte co, že jo? Takže, co zasel to sklízí. Musím ale uznat že výdrž plkat o ničem, tu má, to se musí nechat.

5 2
možnosti