Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

habit-.!..

6. 9. 2011 9:38
... a nelákala nás nedávno Angela...

... medovým hláskem, abychom se vstupem do euzóny neotáleli? ... němci a frantíci přece potřebují ty tuny řeckých dluhopisů, co mají na půdě jejich banky, přetransformovat do solidární výpomoci a podělit se o vlastní problémy s ostatními - takže je jasné, že TOPka půjde v čele fronty užitečných idiotů a uvrtá nás do problémů, na které jsme si nezadělali, protože má eurohujerství v programu...Rv

1 0
možnosti
JN

crupier

6. 9. 2011 9:24
No,

pokud u toho zmíněného stolu sedí samí dlužníci, z nichž některým už dluhy totálně přerostly přes hlavu a nejsou schopni je splácet a zároveň ze sezení u toho stolu vyplývá povinnost za tyto dlužníky jejich dluhy platit, tak rádi přizvou další, byť třeba trošku prudiče (stejně můžou jen kecat, ale povinnost platit jim zůstane), aby na ty jejich dluhy přišpěli. A pokud na to mají páky, tak je k tomu stolu přitáhnou klidně i násilím. A ty páky mají, pokud jsme se k přijetí eura zavázali. V současnosti to možná ještě není aktuální, ale až jim poteče do bot ještě víc, tak možná bude.

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

6. 9. 2011 9:22
Vážený pane

Mal by ste si na chvíľu otvoriť ten Váš zaprdený skleník a nadýchať sa čerstvého vzduchu. Možno by ste si všimol, že svet vyzerá inak, než si ho na ministerstvách maľujete. Alebo si to zámerne sugerujete, aby ste sa nepokadili strachom z budúcnosti?;-D

EU bude za každú cenu hľadať peniaze dokiaľ bude možné ten zbytnelý úradnícky aparát udržať pri živote. A vtiahnutie štátov, ktoré ešte nie sú tak tragicky zadĺžené, do eurozóny je tiež "riešenie". Pokiaľ nemáme právnu poistku, tak im v tom nebude nič brániť.

Záver:

Ste krásna illustrácia "uvažovania českého politika". :-P

1 0
možnosti
P

polto

6. 9. 2011 9:16
Pohled z druhe strany...

Sice nas k tomu nikdo otevrene nutit nebude, nicmene EU ma mechanismy natlaku, viz napr. protlaceni Lisabonske smlouvy v Irsku, nemluve o hrozbe zastaveni ruznych nenarokovatelnych pobidek atd. A kdovi, mozna za par let by to mel byt (dle eurocentralistu z Bruselu) prave vstup novych zemi do eurozony, co povzbudi "zivotaschopnost" eura... Trvala vyjimka by hrozbu takoveho natlaku minimalizovala.

Navic, je to i v zajmu Ceske republiky, aby se eurozona rozpadla co nejdrive a bez katastrofalnich nasledku. Cim dele ta agonie potrva, tim hure se z toho budeme dostavat. Trvala vyjimka by mohla byt poradnym hrebikem do rakve tohoto nesmyslu.

Kazdy si zhodnoti Klausuv navrh podle sveho; eurooptimiste jako vy, verici v budoucnost eura, tomu zrejme fandit nebudou. Euroskeptikove jako ja ano.

1 0
možnosti
JJ

jonatan66

6. 9. 2011 9:08
Bravó, bravó...

A on Vám někdo brání, aby jste ze své mzdy posílal cca 50% např. do Řecka. Irska, Portugalska atd. (těch států bude časem víc a víc - stačí si vybrat) a tím konstruktivně přispíval ke stabilizaci evropských ekonomik. Tak přestaňte jen tak zbůhdarma tlachat a zítra tady chci vidět kopii Vašeho trvalého bankovního příkazu ve prospěch těchto států.

0 0
možnosti
P

por.Dub

6. 9. 2011 9:00
Bolet

to bude tak či tak. Úpadek morálky politikú a mocných tohoto světa je novodobou apokalypsou.

0 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

6. 9. 2011 8:55
Gratuluji -

málokomu se podaří mi poránu takhle hnout žlučí.

1 0
možnosti

vodní želva

6. 9. 2011 8:55
Tohle se tady líbit nebude.

Měl byste vědět, že bloger roku František Matějka rozhodl, že nás EU k přijetí EURA nutit bude, navíc nám dá i termín jeho přijetí. Čeká Vás nemilosrdná kritika a já to pravděpodobně schytám s Vámi.

0 0
možnosti
ZK

SID09

6. 9. 2011 9:23
Re: Tohle se tady líbit nebude.

Mně EURO vůbec nevadí. Kdo obchoduje se zahraničím dobře ví, jak směnný kurz koruny komplikuje obchodní  vztahy.

Slovenské firmy si Euro pochvalují.;-)!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.