Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím si, že není. Hrozbou a tragédií pro tento stát je TOP09 a myšlení představitelů této strany, včetně Vás. Protože tohle už je šíření poplašné zprávy.Rv

0 1
možnosti

A13n85n76a 21Č47e92r86n60á

1. 8. 2014 23:34

Anexe Krymu. To zní lépe, než okupace Krymu, no ne? :-P

Přesto je okupace okupací a původní obyvatelé, zčásti vyvražděni a zčásti vyhnáni, kteří se začali po Gorbačovově Perestrojce vracet domů, už zase před Rusy utíkají, tentokrát na Ukrajinu. Ruské zlo nekončí, už se nedá vymlouvat na komunisty. ;-€Rv

0 1
možnosti

odpověď pro pana Ženíška, když to teda pan poslanec neví a ptá se  :-) : co tedy reálně znamenala anexe Krymu? reálně to znamená návrat Krymu, pod ruskou správu po 60 letech.... !!

1 0
možnosti

Ve 13. století na Krym vpadli Tataři a do roku 1783, kdy ho anektovalo Ruské impérium, byl součástí Zlaté hordy a Krymského chanátu. Od roku 1954 se Krym stal Chruščovovým úsilím součástí Ukrajiny a tento statut uznala po rozpadu Sovětského svazu v tzv. Budapešťském memorandu z roku 1994 i Ruská federace, k jejíž přímému předchůdci do té doby Krym náležel. 

Nic neprosazuji, nic nehlásám, jen upozorňuji, že ne všechny věci jsou přímočaře jednoznačné. Z jiného soudku: Město Groznyj bylo původně ruskou pevností zvanou Groznaja. Taky stojí za zaznamenání, a taky nic nevyvozuji.

0 0
možnosti

Pořád dokola, autonomní republika Krym s vlastním parlamentem se rozhodla vystoupit z Ukrajiny a následně se připojila k Rusku - už by mne jednou opravdu zajímalo jaké mezinárodní dohody (doufám, že to nebude ohraná pohádka s memorandem, které neratifikovala ani jedna strana a má tak hodnotu slibu nerozšiřování NATO na východ) tím byly porušeny

3 0
možnosti

proboha co to hulej v tom parlamentu? 8-o

2 0
možnosti

..... sem měl za to, že jsou hrozbou pro celej Svět, ale voni jsou teda enem hrozbou pro nás, ..... tak to sem si voddechl, pane poslanče ! (doboha a TOTO sedí v parlamentu)

2 0
možnosti

Pane Ženíšku.

Poslechněte si prosím pozorně, je to jen 8 minut, a snad i vícekrát, na příklad tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=LXrnprlMyB8

Ono to není tak jednoduché jak se zdá. Jednoduché je to pro lidi nakažené s diagnózou "politická korektnost".

Svět se mění, a není jednoduché vývoj sledovat. Ale po Vás, poslancích, to požadovat musíme. Podle článku se mi jeví, že buď jste v informovanosti a názorech dosti pozadu, nebo nejste spravedlivý člověk.

1 1
možnosti

Rusko pro nás nebylo hrozbou, dokud nevznikla TOP 09. Tato strana přivedla republiku do stavu zhrouceného státu. V této situaci jsme samozřejmě ohroženi kdekým. Dokonce i Lichenštensko a Vatikán si nás troufnou.

3 3
možnosti

Moc se mi líbí demagogie pana poslance. Cituji:"Bylo to především narušení blízkosti aliančního prostoru, otřes bezpečnostní architektury NATO (to aliance sama říká a my přeci NATO jsme). Navíc v bezpečnostních doktrínách Ruska je NATO označováno jako hrozba."  Co mi z toho plyne? NATO má právo hájit své zájmy kdekoliv a kdykoliv, když to ale dělá Rusko, je to nepřijatelné. Nijak nehájím Rusko, ale to pokrytectví některých politiků (a blogerů) mě uvádí v úžas.

9 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS