Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Proč neotevíráte diskuzi u každého článku?

Vládní bilance roku 2015. - A já se ptám, jakou vizi nabízíte te vy? Koryto mát dobré!

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k neschopnosti a neochotě hlídat hranice EU nezbývá než hlídat vlastní hranice. Pokud bude poplatkem za bezpečnost povinnost na hranicích zastavit a ukázat pas, já se kvůli tomu nepo... A když každý bude vědět, že při překonání hranice mimo přechod mu ustřelí palici - to mi vyhovuje, pořádek musí být.

1 0
možnosti
JS

Vážený pane, nechápete zásadní problém. Tetina pozvala do Německa nezvládnutelný počet imigrantů a snaží se to vyřešit jejich přidělením do ostatních států EU. Je nutné tedy zajistit, aby se nemohli vracet do SRN. Takže uzavření hranic není cílem Zemana, ale madam Merkelové. Myslím, že jsem to napsal poměrně jasně nebo Vá to mám ještě nakreslit?

2 1
možnosti
Foto

Moje babička byla přesvědčená, že jí někdo krade ve sklepě uhlí, i když už léta topila plynem (to k závěrečnému odstavci proslule razantního mp).

1 0
možnosti
JR

J36a27n 68R41á88ž

11. 1. 2016 13:54

Volný pohyb osob po Evropě, bez jakékoliv kontroly, byl nesmyslný nápad hned od začátku, když zároveň nebyla na vnějších hranicích zajištěna nepropustnost. Vnější teritorium musí být zajištěno už v hranicích mezinárodních vod a všechny lodě narušující teritorium Evropy nesmí být vpuštěny. A to se nedělo. Spíše se paradoxně sváželi ilegálové do Evropy, aby se z nich stali legální obyvatelé prostoru s volným pohybem osob.

Absurdistán!

Náslrdky toho, že nikdo neměl vůli vnější hranici hlídat důsledně, se ukázalo zcela jasně v posledních dvou letech. Takže dogphoida že Schengenu de facto neplatí!

No a když šílená Merkelová odmítla dodržovat i elementární pravidla podle nichž volný pohyb osob mnel fungovat, je jasné, že je jen otázka času, kdy bude dohoda že Schengenu oficiálně revidovaná.

Už to, že členský stát Řecko nemá hranici s jiným státem Schengenské dohody je absurdita! Co má vlastně chránit jiného než své teritoriální hranice?

2 0
možnosti
BP

Vsadím 10:1,že za 6 měsíců - to až se budou vyloďovat na evropském pobřeží desetitisíce intruderů denně - už budete hovořit jinak .

1 1
možnosti
MB

Jen doufejme, že autor nevzdělává svoje studenty v duchu toho, co napsal v posledním odstavci.

1 1
možnosti
SB

To si pište, že ano. Nic jiného asi neumí. Mlácením prázdné slámy se živí, tak ji mlátí i před studenty.

1 1
možnosti
SB

A že by si Rusko přálo konec EU?

Bylo by samo proti sobě. Kdo jiný tu Evropu tak spolehlivě rozloží, když ne EU?

Britové do určité doby podporovali snahy o odstranění Hitlera, včetně jeho usmrcení při nějakém atentátu. Ale od určité doby došli k závěru, že je pro ně výhodnější, když tam ten Hitler je, protože Německo by ve válce tak jako tak pokračovalo i v případě jeho smrti, ale jeho následník by mohl být schopnější, minimálně v tom, že jako hlava státu by pouze udával obecný směr politiky, avšak nekecal generálům do vedení boje, vědcům do vědeckého výzkumu nových zbrojních technologií apod., přičemž dělal více škody než užitku a pomáhal nepřátelům.

Myslím, že Rusko se úplně stejně dívá na EU. Do určité doby v ní vidělo překážku pro své zájmy, od určité chvíle zlomu musí vidět, že tato EU, jaká je, působí Evropě mnohem více škody než užitku, a tudíž vlastně pomáhá Rusku, přestože si to ta EU ani neuvědomuje, jako si Hitler neuvědomoval, že nechtěně pomáhá protistranám.

2 2
možnosti
SB

Podívejte se na tento článek podrobněji.

Eurosoudruh nám tady píše o tom, že prosákly řeči, že Schengen končí. Ani slovem se nám tady nezmiňuje o důvodech, proč se to říkalo. To už by se mu do krámu nehodilo, protože to už ukazuje naprosto jasné selhání toho, co eurosoudruzi prosazují.

Začít o tom, co se říkalo, a neuvést ani slovem, proč tomu tak bylo, to je jasné vytrhávání věcí ze souvislosti. Jako když dítě přijde domů a stěžuje si, že strejda Standa na něj křičel. Zamlčí však, že v naprosté většině případů strejda Standa měl důvod, protože aby jen tak z ničeho nic potkal synovce na chodbě a začal na něj bezdůvodně křičet - no, i takoví strejdové a takové případy jsou, ale mnohem častěji k tomu ten strejda má nějaký důvod.

Nyní však je to zamlčování o to směšnější, že u toho dítěte je sice malá, ale přeci jenom možnost, že strejda Standa byl ve špatné náladě a na synovce křičel bezdůvodně, avšak v případě řečí o konci Schengenu všichni víme, že důvody tady byly a že ty důvody se nám množí každým dalším dnem. Co se stalo mezi dítětem a strejdou Standou, nemůže nikdo třetí vědět, zatímco o tom, co se děje v evropských městech, máme podrobné zprávy.

Milý eurosoudruhu, vytrhávat věci ze souvislosti můžete, ale tím je ani nevyřešíte (o což Vám ostatně ani nejde), ani nezmetete pod koberec před voliči (což byste určitě rád, ale to se Vám nepovede).

2 2
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.