Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jsem sice ze staré školy, jako mládě jsem mával různým potentátům, ale kus servility (sochy) v tom je. Zeman je už často mimo a to by měl kandidovat podruhé (?) ale když jsem dnes ráno poslouchal Kohouta tak jsem docela zíral.

3 0
možnosti
Foto

Mně to však připadá, že největší čínofil je tady Zeman.

4 1
možnosti
Foto

Tak jednoduchej jistě nejste, ale jinak, no, dobrý. Skoro:-/

0 1
možnosti
Foto

Podívejte se kam jste to dopracovali, pane Ženíšku. Tzv. reformami, důchodovými pilíři a dalšími neuváženými experimenty v ekonomice jste vybrakovali účty občanů, zadlužili stát a dovedli ekonomiku na pokraj kolapsu. Aby se z toho země vzpamatovala, nemůže být izolovaným a zkorumpovaným ostrovem spících Knížat, donů Quiotů a potrhlých aktivistů, cákajících černou barvu na státní symboly. Je třeba se učit od úspěšných, diverzifikovat zdroje a pokusit se o to, stát se laboratoří moderních technologií. K tomu slouží také tato, zdůrazňuji PŘÁTELSKÁ návštěva preztidenta respektované světové velmoci. Proto se chovejte slušně a respektuje pravidla státních návštěv, děkuji R^

8 9
možnosti
Foto

I84v49a36n 24M16a65r93e86k

28. 3. 2016 13:01

OpravaRvRvRv,Dívám se na Švejka ;-(

1 0
možnosti
Foto

OpravaR^R^R^. Myslím na něco jiného;-D

1 0
možnosti
Foto

Přehrejte si jak servilně poklonkovala Číňanům britská královna.

3 0
možnosti
Foto

Takže to budeme dělat také, že.

0 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.