Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Uniká Vám jeden zásadní fakt, a sice, že v té Vaší "komunistické" Číně, panuje ve skutečnosti takový kapitalismus, za který by lecjaký náš pravicový politik a podnikatel dal pravou ruku...

0 0
možnosti

P64a51v57e69l 20M15a62r61e59k

29. 3. 2016 12:26

A když jste tak spravedlivý, jak akceptujete státní vyznamenání Saúdské Arábie pro vašeho nadřízeného Schwarzenberga, který takovou poctu od nejméně demokratického režimu v oblasti zdůvodnil nutností kompromisu kvůli zbrojním zakázkám?

Nejste náhodou jenom jednostranně spravedlivý?

0 0
možnosti

Pro českou politiku je a bude nejlepší, když posedíte na střídačce a ještě nejméně jedno volební období tam zůstanete (jestli vás vůbec pustí na stadion). Takže, přátelské návštěvy SA budete organizovat, naštěstí, nejdříve za 5 let.

0 0
možnosti
Foto

"Lidská práva" jsou pouhopouhou záminkou pro mlácení nesympatických režimů, zatímco u těch "sympatických", tedy spojenců USA toto velkooryse přehlížíme.

3 2
možnosti
Foto

Jako americký satelit velmi podporujeme režim v Saúdské Arábii.

Zajímalo by mne, zda by pan poslanec Ženíšek tento režim pochválil, kdyby odsoudil k trestu smrti našeho oblíbeného "profesora" M. C. Putnu za veřejnou propagaci homosexualismu.

Přestavitele saúdskoarabského řežimu západní demokracie udělala šéfem odboru pro lidská práva v OSN, francouzský prezident Holande vyznamenal saúdského korunního prince.

Toto jsou zřejmě podle poslance Ženíška správné tradice západní zahraniční politiky.

Naprosto podporuji ruského prezidenta Putina, že lidem jako je Marek Ženíšek, zakázal vstup do Ruska.

Ne prezident Zeman, ale politikové TOP09 jsou ostudou naší politiky.

1 0
možnosti

Tradicí naší zahraniční politiky bylo lézt do zadku spřátelené velmoci. V minulosti SSSR, dnes USA. Jsem rád, že prezident Zeman tuto tradici opustil a chce dosáhnout toho, aby náš stát byl spolehlivým a respektovaným partnerem a ne lokajem amerického velvyslance.

2 0
možnosti

Nevím jak stát, ale prezident už je v ukázkovém předklonu hodně dlouho...

2 2
možnosti
Foto

Asi se inspiroval britskou královnou.

1 0
možnosti
Foto

Dávám Vám karmu. Představa, že bychom mohli zůstat v některých věcech zásadoví, je pro mnoho lidí jen málo atraktivní. Ještě nedávno Čína kradla výrobky a vytvářela napodobeniny bez placení patentu. Nějak se zdráhám uvěřit, že už jsou jiní.

5 0
možnosti
Foto

Nedělejte si iluze, že o mnohé naše produkty i výsledky NAŠEHO výzkumu by neměla Čína zájem. O možnosti účasti v tendru na modernizace a dostavby ,,jádra" ani nemluvě;-)

,,PéeS".: A tam je zakopán ten pes. Současná opozice by si tam holt pod sebe již ,,nehrábla", což uměla dost dobře, jako mnohá jiná ,,netáhla";-D

1 0
možnosti
Foto

,,Vláda pohřbila jednu z tradic zahraniční politiky"8-oRv

Kterou z tradic má autor na mysli?Gottwaldovu, Husákovu, či Havlovu?Ony se totiž, mimo ,,polarizace", v ničem nelišily!Toliko prvorepubliková a poté jen Klaus a Zeman měli na mysli především tuto[>-]!!A komupak že to dnes vadí?Inu, nejvíce těm, pro které toto[>-] nic neznamená, a tak se snaží ,,lidu implementovat" ten jedině správný ,,úhel pohledu"Rv

Kom měli strach z toho, že kapitál nezná hranic. Stejně na to dojeliR^ Jen někteří jejich pohrobci u nás to dodnes nepochopili, a tak si, a rádi, nechají opět vymývat mozkyRv

0 4
možnosti

Tedy vy jste jak u vytržení z těch obrázků. Text ale nestojí za nic.

1 0
možnosti

Víte, nemám Vás rád, nemám rád ani TOP09. Ale už by jste si mohli také najít jiné téma než Zemana. Zkuste si například dohledat zprávy o tom, co se děje v Turecku, kde jsou lidská práva narušována daleko více než v Číně nebo Rusku. A přesto podporujete politikaření EU s Tureckem, nijak jsem neslyšel nic o tom, že by vám vadil vstup zřetelně nedemokratické země do EU a nevadí vám že je v NATO.

Lidská práva - téma kterým se neustále oháníte, ovšem podobně jako jiní politici jen když se vám to hodí do krámu. Nedělám si iluze o stavu lidských práv v Číně, Rusku, či středoasijských postsovětských republikách, ale rozhodně nelze pomíjet jejich trh. Čína je největší ekonomika světa a tomu dle mého názoru odpovídá i oficiální přijetí jejího nejvyššího představitele. Podobně tomu bylo i při příjezdu amerického či ruského prezidenta. Při současném tristním stavu vojenských schopností evropských států a NATO je lepší udržovat s mocnostmi dobré vztahy.

Ještě vám jako nositelům havlovo myšlenek připomenu "humanitární bombardování" Srbska a v důsledku toho více než 7000 mrtvých nevinných civilistů.

8 5
možnosti

Panu Ženíškovi vadí bratříčkování s Čínou, ale zároveň mu jistě nevadí bratříčkování z jedním nejkrutějších režimů na světě, kde ateismus = terorismus: http://www.osacr.cz/2014/04/02/ateismus-terorismus-alespon-dle-nove-legislativy-v-saudske-arabii/ - viz fotogalerie dole. Doufám, že taky Schwarzenberg na místě protestoval. Prostě dvojí metr, jak se to hodí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
Vysokoškolský pedagog, politolog a 1. místopředseda TOP 09. Do 1.8. 2013 byl prvním náměstkem ministra zdravotnictví České republiky.V současné době poslanec za Plzeňský kraj.